Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 30 d’abril del 2011

INDIGNEU-VOS

Anem pel 24 % d'atur al País Valencià. Els socialistes no saberen avançar-se als esdeveniments -que és el que fa un bon gestor- i el PP no s'ho trau de les mans. Per tant, al País Valencià, si tornen a guanyar els qui ens han pilotat fins ara, li queda una travessia del desert que no volem ni imaginar (a molts d'ells els tindrà igual perquè ja hauran fet caixa i es cagaran -perdonen l'expressió- en la música i en qui la toca, és a dir, que pensen que qui vinga darrere ja s'apanyarà). El PSPV, carregat de mediocritat i clientelisme, estat donant mostres -com el pare, el PSOE, de la seua impotència i incapacitat.

El PSPV, recordem-ho, viu de l'electorat captiu que, com que no ha conegut més nóvio que l'actual, es pensa que el seu és el millor i els altres, uns tarugos. En qualsevol cas, a l'anomenat cinturó roig li queden quatre dies, per desgast, incopetència i deixadesa.

Les persones desocupades, el jovent, les dones, la gent més desfavorida, en definitiva, no haurien d'acceptar resignadament el desenllaç fatídic que s'acosta en mans d'uns i altres. Haurien de reacció ja, sense més dilació.

Entre tots i totes, doncs, fem-los fora i que entre aire fresc en les institucions, que ja fa olor a rovellat, a tancat, a passat. A l'Ajuntament, que entre la llum! i als uns i als altres, que els pegue l'aire!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada