Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 24 d’octubre del 2013

ARA LI TOCA A LA FISCALIA

Com sabran, el nostre grup municipal presentà davant l'Ajuntament d'Aldaia dues instàncies (el 17 de setembre i el 3 d'octubre) en les quals sol·licitàvem que s'iniciara un expedient informatiu, previ a un expedient disciplinari, a un funcionari municipal per possibles actuacions irregulars en l'exercici de les seues funcions.

Com que aquests escrits anaven acompanyats de documentació que justificava d'entrada les nostres sospites, pensàvem que l'alcaldessa faria servir el procediment administratiu convencional, contemplat en L'Estatut Bàsic del Treballador Públic, és a dir, instruiria l'expedient informatiu que sol·licitàvem per tal de comprovar la informació i les dades aportades i, si n'hi havia cas, incoar-ne l'expedient disciplinari corresponent.

D'altra banda, ens feia l'efecte que, des de l'alcaldia, amb l'acceptació de la jubilació del funcionari al·ludit, com s'anuncià, el tema estava tancat, a pesar que, expressament, demanàvem en el segon escrit, el del 3 d'octubre, que no s'acceptés la renúncia del funcionari fins que no estiguera acabada la investigació.

I a pesar de la nostra insistència a aclarir les acusacions i, si calia, a acudir a la justícia, l'equip de govern no ha mogut fitxa i qui havia d'haver-se pres seriosament la denúncia, no ha respirat. En conseqüència, no ens ha quedat més remei que fer la faena que la senyora alcaldessa i els seus assessors no han fet -o no ens consta que hagen fet. 

En fi, hem seguit el consell que en més d'una ocasió se'ns ha formulat en els plenaris municipals: davant les sospites de corrupció, acudir a la justícia.

I així ho hem fet. I ara li toca a la fiscalia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada