Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 23 de maig del 2011

GRÀCIES AL POBLE D'ALDAIA

Volem agrair sincerament a tot el nostre electorat el seu recolzament. Des de la nostra posició municipal, serem la veu del poble en les seues institucions. Amb veu calmada, però decidida, deixarem constància de les reivindicacions, dels suggeriments i de les propostes que contempla el nostre programa polític i dels que, a través de la xarxa,ens envien els nostres afiliats, amics, simpatitzants o, simplement, veïns i veïnes del poble.

No us desmoralitzeu davant la nova majoria absoluta perquè són moltes les coses que es poden fer i que farem. I seran, estem segurs, l'inici d'un canvi profund que tot just s'ha encetat i és imparable. I ara a treballar pel poble que és molta la faena per fer i poc el temps que ens queda.

(Per acabar, en resposta a alguns internautes que ens segueixen a través del facebook i dels nostres blocs, us direm que el panorama polític estatal, si fa no fa, vindrà a ser el següent: en passar l'estiu, eleccions generals anticipades, tot encapçalant la candidatura del PSOE Rubalcaba. Resultat: majoria absoluta del PP a nivell nacional i inici d'un desgast electoral derivat directament d'una crisi contra la qual ben cosa podrà fer i contra la qual no hi ha les fórmules màgiques que ens ha volgut vendre. Mentrestant, Carme Chacón serà la tapada que encapçalarà la renovació del PSOE després de la derrota.

Al País Valencià: Camps encausat i, molt probablement, condemnat -a molt tardar, en passar l'estiu. Serà, doncs, l'inici del canvi a casa nostra perquè la nova esquerra nacinalista i verda estarà imparable, i el PP es desinflarà a poc a poc minat pel desgast de la corrupció i el pes de la realitat econòmica. El victimisme s'haurà acabat i, amb ell, l'hegemonia abassegadora dels conservadors al País Valencià. I, aleshores, serà el nostre moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada