Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 14 de juliol del 2011

COM MALBARATAR ELS RECURSOS PÚBLICS I L'EXEMPLE DEL NOSTRE REGIDOR

Dijous dia 14 de juliol es constituïren a l'Ajuntament d'Aldaia les quatre comissions (l'Especial de comptes, i les informatives de Vivenda, Educació i Benestar), amb 5 membres del PP, 2 del PSOE, 1 d'EU i 1 de Bloc-Verds, en el temps record de 10 minuts cadascuna d'elles i sense més contingut que la seua constitució i la designació del President/a corresponent. A cada membre de la Comissió, tret dels qui tenen dedicació exclusiva, li correspon 140 euros per assistència. Cost total en dietes: més de 4.000 euros.

El nostre regidor, J. Carles Andrés, una vegada acabada la constitució de cadascuna de les Comissions, renuncià a les dietes que li corresponien (560 euros) per considerar que resultava del tot abusiva i inacceptable aquesta convocatòria extraordinària, atés el fet que la normativa no exigia una sessió específica com la celebrada i que el seu contingut, perfectament, podia haver-se inclòs en l'ordre del dia de les convocatòries ordinàries previstes per a la setmana vinent. És a dir, l'erari públic municipal, en els temps de dificultats que corren i després d'un encés debat al Ple Municipal per la retallada als grups municipals de poc més de dos mil euros, ha acabat pagant irresponsablement una quantitat desorbitada per una faena que es podia haver fet debades: més de 4.000 euros pràcticament per no fer res.

En aquest context, com a mesura de protesta i de coherència programàtica, el nostre regidor renuncià a cobrar la indemnització per assistència que li corresponia, mentre que els altres membres de les comissions que tenien dret a cobra-la (PP, PSOE i EU) no hi renunciaren.

Fonts municipals han justificat aquesta convocatòria extraordinària en el fet que l'anterior corporació -socialista- hi havia establit la tradició i ningú mai havia reparat en el fet que es tractava d'una pràctica inacceptable i indecorosa, perfectament prescindible.

Per tant, quan parlem d'auteritat, els del Bloc-Verds prediquem amb l'exemple i sabem de què parlem. Els altres partits locals, en el nostre cas, hauran de demostrar amb fets allò que només han predicat de paraula -i els qui tenen la responsabilitat de governar, hauran de mirar pels diners de tots i totes amb més rigor, perquè eixe sempre és més fàcil de malbaratar que el que ix de la pròpia butxaca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada