Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 22 de març del 2012

A Aldaia s'ha consumat el destarifo

Per Carles Andrés, regidor Bloc-Verds d'Aldaia.

Apuntàvem fa uns dies el nostre temor -i la també la nostra convicció, val a dir- que la creació de la plaça d'Oficial Major al nostre Ajuntament -totalment innecessària i onerosa, com s'ha dit desenes de vegades- estava cantada i ja tenia un propietari clar. I el temps ens ha vingut a donar la raó.

 Des que arribà al govern municipal el PP, qui talla l'abaejo en la casa és -per les decicions i les actuacions que es desprenen de l'acció de govern- aquest habilitat nacional -amb no aplega un any d'experiència en tal menester i de qui haurem de comprovar la seua compatibilitat laboral en l'àmbit privat (si en té)- que ara podrà actuar a cor què vols sense que ningú li xiste -els regidors afins, com a molt, les veuran passar sense entendre ni pruna- i amb la impunitat aparent que atorga controlar la fiscalització de l'oposició, car és a qui, veges tu, haurà d'assessorar legalment.

Així les coses, el control de la legalitat estarà en mans de:



No tinc per costum prejutjar ningú, però, tanta contumàcia per aclaparar poder, especialment en matèria urbanística -ara en serà, també, el director d'àrea- comença a pudir tant que convindrà anar resseguint totes i cadascuna de les passes del personatge -i la dels adlàteres, que també en té, no creguen (restarem a la mira, que és la nostra obligació). Déu sabrà d'on ve i amb quins propòsits -dirà el veïnat, després de conéixer el periple professional de qui ha corregut més que el gos de Morro. 

Amb tot, l'hostilitat envers l'oposició, en general, està garantida; i, cap a la meua persona, en particular, encara més. Tanmateix, em preocupa tant com la reproducció in vitro del carranc de riu, perquè crec que faig la faena que els electors m'han encomanat i que té com a únic objectiu treballar pel poble d'Aldaia, alertant del que pense que poden ser situacions o actuacions irregulars i aportant, dins les meues modestes possibilitats, propostes a qui, de bona fe i des de l'equip de govern, en pot fer ús.

D'altra banda -i açò va adreçat, especialment, a qui vol estar informat dels assumptes municipals-, caldrà parar atenció a l'apagó informatiu que, amb el tancament d'Aldaia Ràdio i l'absència de l'oposició en l'Informatiu municipal, se'ns ve damunt. Contra això, només hi ha una solució realista: fer bullir la xarxa -facebook, blogs, etc,- a fi que l'opinió pública, generada de manera lliure i espontània, acabe vencent l'opinió publicada -precisament aquella que ells volen conformar amb Gabinets de premsa, filtracions als diaris i panegírics d'autobombo de format pseudoperiodístic. 

La veritat acabarà surant i el temps donarà la raó a qui la tinga. De moment, servidor dorm com una soca, altres, amb responsabilitat de govern, potser no tant, després d'un nomenament del tot injustificat i que no fa més que afegir controvèrsia i agror a una legislatura per si mateixa lletja i complicada. Total, que ara ja va de bo.

Per cert, records del senyor Blasco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada