Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 29 de març del 2012

A ALDAIA, UNA BARBARITAT MÉS

Des del passat 1 de març el nostre TAMA (Teatre Auditori Municipal d'Aldaia), orgull del poble i buc insígnia de la nostra tradició i projecció teatral, ja no figura, a petició expressa del nostre Ajuntament -en mans del PP-, en la Xarxa de teatres, auditoris, circuits i festivals de titularitat pública.

I això s'ha fet a pesar de comptar sols amb un 6% menys de pressupost municipal que l'any 2011, malgrat posseir un deute de poc més de 17 milions d'euros -dels més baixos del País, en atenció a la seua població- i gaudir d'una ferma i arrelada tradició teatral -amb Escola Municipal de Teatre i una de les Lligues d'improvisació més antigues a casa nostra..

Val a dir que, amb aquesta decisió política, el govern popular d'Aldaia ha comés una errada cultural de primera magnitud i de profundes conseqüències. I, el que ens temem, és que no serà la darrera. Quan s'ha encetat el meló, es fa difícil deixar de menjar-ne.

Tor plegat, un primer pas cap a un desenllaç fatal, tràgic, malauradament, escassament teatral per previsible, car els qui ens malgovernen des de fa mesos ens vénen obsequiant amb despropòsits de tota mena que, algun dia, hauran d'explicar a la ciutadania amb raons -i no sols amb els números freds i mal·leables a voluntat de qui els fa servir interessadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada