Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 17 de setembre del 2012

SUBESTACIÓ ELÈCTRICA D'IBERDROLA

EL NOSTRE GRUP MUNICIPAL HA SOL·LICITAT LA PARALITZACIÓ IMMEDIATA DE LES OBRES DE LA SUBESTACIÓ ELÈCTRICA D'IBERDROLA


Aquest matí, el nostre regidor, Carles Andrés, ha sol·licitat per escrit en el registre d'entrada del nostre Ajuntament la paralització immediata de les obres de la nova subestació elèctrica que Iberdrola està construint, al Pla de Quart -dins els terrenys compresos en el futur PAI del Parc Empresarial.del Pont dels Cavalls-, sense les llicències municipals preceptives i sense abonar cap de les taxes econòmiques que pertoquen.

Les obres, emparades parcialment per un informe d'utilitat pública, s'iniciaren mesos enrere sense comptar amb cap mena de llicència municipal, sense abonar taxes i, segons sembla, sense comunicació a l'agent urbanitzador, tot realitzant així una actuació urbanística individualitzada sobre un PAI aprovat el 2005 provisionalment pel consistori i a l'espera de la seua aprovació definitiva per la Comissió Territorial d'Urbanisme.

La prepotència manifestada contínuament per l'esmentada companyia energètica amb particulars i institucions ha estat la seua targeta de presentació en el cas que ens ocupa. Tot seguint, per tant, el rigor que Iberdrola exigeix habitualment, als seus clients, el nostre Ajuntament ha d'exigir a aquesta empresa el compliment estricte de la legalitat. I, en conseqüència, obligar-la a ajustar-se a llei o, si fa el cas, a  restituir la normalitat urbanística anterior a la seua intervenció. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada