Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 25 d’abril del 2012

DONACIÓ A L'ESCOLA MUNICIPAL DE TEATRE D'ALDAIA

En el passat plenari, celebrat el dimarts dia 24 d'abril, el nostre regidor Carles Andrés comunicà a la corporació que el grup municipal  del Bloc-Verds d'Aldaia feia donació a l'Escola Municipal de Teatre d'Aldaia (EMTA), amb motiu del seu vint-i-cinqué aniversari i a fi de reconéixer d'alguna manera la seua gran labor cultural durant tots aquests anys, l'assignació econòmica corresponent al segon semestre de 2011. Així, la quantitat donada és de 1.050 euros.

D'altra banda, cal dir que les assignacions econòmiques als diferents partits municipals han estat, tot seguint l'acord plenari d'inici de legislatura i en funció del nombre total de regidors per cada grup polític: 4.050 euros, per al PP; 3.150, per al PSOE; i 1.050 per a EU. 

2 comentaris:

  1. De estos temas deberíamos saber mas la población, no se sabe del funcionamiento de las asignaciones. La gente por desinformación o desinterés vive ajena a lo que se hace con sus impuestos. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Hi ha dues assignacions anuals, segons el nombre de regidors. En el nostre cas, per a despeses de manteniment del grup municipal -material fungible, d'activitats, publicacions, etc.-, tenim 2100 euros anuals.En la majoria dels Ajuntaments l'assignació és superior i els regidors solen tindre un sou mensual. A Aldaia, cobrem per comissions -140 euros- i per Plens -190 euros-, amb una retenció fiscal molt baixa, és a dir, la quantitat final, després de l'IRPF, és bastant menor. A més, d'eixa quantitat es fa una aportació al partit i a la coalició municipal (al voltant d'un 20%).

    De manera que, si per causes alienes a la nostra voluntat, no podem acudir a una comissió o al Ple, no el cobrem (per exemple, alguns mesos he faltat a comissions perquè raons professionals em feien estar a l'estranger. Això no obstant, jo he continuant fent la meua feina d'oposició i fiscalització municipal.)

    Siga com siga, no em queixe, no fóra just fer-ho.

    Carles Andrés, regidor

    El nostre objectiu és fer més transparent l'Ajuntament, i en això estem.

    ResponElimina