Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 21 d’abril del 2012

IRREGULARITAT URBANÍSTICA



Tot i que el diari Levante EMV assegurava el passat dissabte dia 14 d'abril, tot citant fonts municipals, que les obres s'havien paralitzat ja la setmana passada, la informació no era certa. La resolució d'alcaldia té data de 18 d'abril i fins avui mateix les obres han continuat amb normalitat.

La coalició municipal Bloc-Verds d’Aldaia presentà el passat dijous dia 5 d'abril en registre d’entrada de l’Ajuntament d’Aldaia la petició de paralització immediata de les actuacions de moviments de terra (soterrament  i anivellament de superfícies), amb maquinària pesant i desenes de camions, que han estat produint-se en el sector PP4 (PAI no desenvolupat encara), a l’entrada del Centre Comercial Bonaire, sense que conste cap llicència urbanística municipal que ho autoritze.

El grup municipal entén que s’està treballant d’una manera irregular des del moment que no existeix una llicència municipal d’obres que permeta l’actuació que està duent-se a terme, amb l’asfaltat inclòs d’un sector que, al mateix temps, està sent rodat amb una tanca de bloc, amb l’aparença de ser una obra dura de caràcter definitiu.

A banda d’això, cal assenyalar que l’esmentat soterrament que afecta particulars que, en algun cas en concret, ja han manifestat obertament la seua disconformitat i així ho han fet arribar a l’Ajuntament.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada