Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 21 d’abril del 2012

FIRA DEL LLIBRE A ALDAIA

Ja sabem que no saps on posar ja els llibres, que tu estàs ara per la lectura digital, que ara, passats els quaranta, la ficció no et fa el pes i lliges autoajuda d'amagat. Tu que abans compraves a tort i a dret totes les novetats i que ara, quan mires la contraportada, realment el que mires és el preu no el resum de l'obra o la ressenya de l'autor.

Està celebrant-de a Aldaia la Fira del Llibre -tot i que la publicitat ha estat més aviat escassa-. Encara sou a temps, per tant, d'acostar-vos-hi una estoneta i pegar una ullada a les novetats bibliogràfiques. Demostra, amb la teua presència, que encara queda gent que encara creu en els llibres; en un moment històric, precisament, en què, mentre ells retallen en educació, nosaltres invertim en cultural.


Tot i això, hem de confiar en la lectura com a inversió de futur i la indústria cultural com una oportunitat laboral en moments de crisi. En qualsevol ca, a més, per als meus menuts hi ha contacontes i mags a les 18:00 hores. Si no per tu, fes-ho per ells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada