Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 11 de gener del 2013

PLENARI DE DESEMBRE (III)

Quant als precs i suggeriments, formulàrem els següents:

- Demanem que la cartelleria editada per l'empresa mixta Aldaia Pròxima -participada en un 51% per nostre Consistori- en la Piscina Coberta i en l'Escoleta La Llavoreta siga, com a mínim, bilingüe, atés que l'ús del valencià fins ara ha estat nul (en les campanyes de publicitat de les activitats de Nadal i en l'Exposició Solidària de dibuixos de l'Escoleta estava tot en castellà).(Diuen que ho tindran en compte)

- Volem que es comprove que el professorat actual de l'Escola de Teatre (l'EMTA) complisca realment els requisits de titulació, tal com marcava i exigia la convocatòria d'adjudicació del servei. Ens asseguren que no compten amb la titulació corresponent.(Diuen que ho comprovaran)

-Demanem que en la publicació que substitueix el BIM, anomenat  "El nostre Poble", aparega l'oposició i hi haja un espai específic per a l'opinió política dels partits, inexistent des d'inici de la legislatura. Així mateix, en eixa publicació haurien d'aparéixer els acords que es prenen en els plenaris ja que és un dels motius principals -de caràcter informatiu per a la població- de la seua existència per llei. (Diuen que abans  tampoc no hi havia espai per als partits polítics. Discutixen amb els anteriors gestors) 

- Igualment, demanem que el lloc web de l'Ajuntament mostre els partits de l'oposició, ja que, per a ell, no existix. I aquesta és una petició reiterada des de fa any i mig i no ha estat encara atesa. (Continuen estudiant-ho)

- Demanem a l'Ajuntament que adquirisca per a les Biblioteques municipals i per als centres escolars del poble exemplars, pel seu valor científic i històric, d'una llibre sobre toponímia on una jove filòloga local, a través d'una beca de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, publica un excel·lent treball sobre la toponíma d'Aldaia. (Ho miraran)

- Preguem que el tresorer accidental, una vegada cessat com a Oficial Major i tornat a la tresoreria, no ocupe la vacant de tresorer contemplada en la Relació de Llocs de Treball del 2012, sinó a la vacant de tècnic que li pertoca -amb el complement de productivitat que corresponga per exercir temporalment el càrrec. És més barat per al consistori. I encara ho seria més si la plaça de tresorer accidental continuara ocupant-la accidentalment qui ho feia mentre l'actual tresorer era Oficial Major. Representaria un estalvi de més de 15.000 euros a les arques municipals. (No diuen res)

- Proposem que es contemple seriosament la substitució en tots els centres municipals de les xarxe wifi per cablejat. És una tecnologia innòcua i permet un accés més ràpid a Internet. En molts països comencen a tindre en consideració la perillositat de la contaminació electromagnètica provocada per la tecnologia wifi. (No diuen res)

- Preguem que la cartelleria impresa per l'Ajuntament siga en valencià -com a mínim- i que així es contemple en els casos d'associacions que reben ajuda municipal. Fins ara l'única campanya de promoció del valencià ha estat repartir material facilitat per la Diputació o el cas ridícul de la campanya en valencià de rebaixes de l'any passat on es repartiren 200 bosses per al comerç local -ni tan sols una per comerç i, a més, era un remanent de campanyes anteriors. (Diuen que ho tindran en compte)


- Sol·licitem que els serveis jurídics municipals estudien fórmules jurídiques perquè, donada la situació actual d'impagaments de l'Administració i manca de crèdit, ACYPSA guanye en autonomia de finançament i no depenga tant de les subvencions institucionals. Buscar, per tant, fórmules jurídiques de supervivència per a l'associació. (Diuen que l'associació, en general, i els treballadors, en particular, preferixen l'actual forma jurídica)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada