Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 7 de gener del 2013

PLENARI DE DESEMBRE (II)

Preguntes realitzades al plenari de desembre:

1. Estan ja els pressupostos? Haurien d'haver estat per al quinze d'octubre. (Sense resposta)

2. Sabeu ja per què el pany d'una porta costà 1.357 euros -com resa en una de les factures referides en una resolució esmentada el passat plenari? (Ho miraran)

3. S'han enllestit els tràmits que Primark havia de fer amb l'Ajuntament de Quart per a iniciar la carretera que estava obligada a construir -per un valor de dos milions d'euros- a fi de millorar els accessos al CC Bonaire? (Sembla que ja està signat el conveni entre les dues parts)

4. En el pressupost del 2012, hom parlava d'un Pla d'Inspecció de guals irregulars que havia de general 141.454 euros; què s'ha recaptat enguany per eixe concepte? (Sense resposta. Pareix que no ha estat possible posar-lo en marxa per la manca de personal tècnic específic -després de la modificació de la Relació de Llocs de Treball (RLLT) en el pressupost del 2012 i l'anul·lació de les millores d'ocupació en l'Agencia Tributària Municipal.

5. Segons el Pla d'Ajustament signat per l'Ajuntament mesos enrere per al pagament a proveïdors, s'havien d'aplicar increments en els preus públics del Matilde Salvador (un 30%), EMTA i EMDA (un 10%), Piscina Coberta (un 17%), Escola Matinera (un 10%), etc. S'han aplicat eixes apujades en els preus? (al Matilde Salvador, no; a la Piscina Coberta, encara no. A la resta, segons el que estava previst)

6. Es contempla en els pressupostos del 2013 l'assignació del 0,7% per a projectes de solidaritat internacional, tal com acordaren el 27 de setembre del 1994 per unanimitat tots els grups polítics municipals -PSOE; PP; EU i UV-.d'aleshores? Si no fos així, caldria anul·lar formalment eixe acord i, pel que sabem, no s'ha fet i, per tant, caldrà complir-lo.

7. Què es pensa fer amb la Piscina Lúdica -quan encara hi ha pendents de pagament 240.000 euros a la UTE que la gestiona? Està infrautilitzada i resulta molt cara. (Es reconeix que és així i es diu que s'està pensant encara què fer-ne)

8. Què ha ocorregut amb el grup de Dansa de la Ronda d'Aldaia que s'ha queixat per haver estat desallotjat del local que ocupava al Matilde Salvador?(Sense resposta)

9. Quin és el criteri de cessió de la casa del Tio Carmelo? S'ajusta als horaris de tancament dels locals d'oci? (El criteri és el mateix que s'aplica en la cessió de qualsevol local municipal. i, quant al tancament, imaginen que s'hauran respectat els horaris marcats, pensen).(N'havíem rebut queixes en eixe sentit)

10. Estan cobrant-se les cessions de taulers i cavallets a particulars i a empreses? (No els costa que hi haja hagut cap mena de cessió d'eixe tipus)(A nosaltres sí que ens consta que n'hi ha hagut peticions).

11. Hi ha previst alguna classe de cessió o explotació del TAMA per part d'empreses privades a partir del 2n trimestre del 2013? O s'està contemplant en els pressuposts d'aquest any la seua explotació exclusivament municipal? (Ignoren què faran)(S'especula que el promotor teatral interessat s'ho està repensant)

12.S'està preveient en els pressupostos del 2013 un increment en l'aportació a la Mancomunitat del Barri del Crist per tal d'afavorit iniciatives com ara la posada en marxa d'una escoleta infantil, un Pla de formació per a jóvens o altres de semblants, proposades per l'Associació de Veïns del Barri del Crist? (Sense resposta)

13. S'ha tingut en consideració la nostra proposta de redactar un protocol de seguretat per a l'Agència Tributària Municipal? (Sense resposta)

14. Han de tindre llicència municipal (d'obres, ambiental, d'activitat, etc.) els edificis municipals (TAMA, Mercat, Mirall, Casa de la Música, Llotgeta, etc.)? (No està clar. S'està estudiant)

15. Podeu explicar la factura de 89 euros que paguem trimestralment, corresponent a les emissions per Internet d'Aldaia Ràdio? (Ho ignoraven) (Tot i així, s'està pagant)

16. Entre les millores oferides pels nous gestors de l'EMTA (Escola Municipal de Teatre d'Aldaia) es troba la d'impartir classes de clarinet -com algú ens ha comentat? (No en saben res)


Continuarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada