Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 15 de juny del 2011

NO AL WI-FI NI A LES ANTENES DE TELEFONIA

Hem començat a treballar conjuntament amb persones conscienciades en la gravíssima amenaça de la radiació descontrolada i perillosa -malgrat el que diguen les empreses del sector-. Lobjectiu és conéixer les inquietuds de persones que s'hi senten afectades i promoure alhora la que probablement serà la Plataforma contra la contaminació provocada per les antenes de telefonia a Aldaia.

En eixe sentit, avancem que, a banda de contribuir a la recollida de signatures per la modificació de la llei, que duen endavant des de fa temps les persones referides, promourem mocions a l'Ajuntament amb el mateix objectiu i, si fa el cas que s'intenta una cobertura wi-fi total per a la nostra localitat, ens oposarem frontalment en aplicació del "principi de precaució", que determina que, davant tecnologies potencialment perilloses, el millor és evitar-les, si hi ha la mínima sospita que poden ser perjudicials per a la salut de les persones.

D'altra banda, pareix que sí que són possibles tecnologies alternatives a les antenes actuals (l'OMS, de fet, ja comença a manifestar-hi els seus dubtes). En qualsevol cas, si les companyies de telecomunicació no tenen altre opcions o solucions disponibles, que les busquen, que invertisquen i que investiguen. Que tot no és guanyar diners, i més a costa de la salut de la ciutadania.

Ben prompte en tindreu notícies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada