Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 8 de juny del 2011

QUE COMENCEN A RETALLAR PER LA PREMSA "AMIGA"

Cada dia, inexorablement i des de fa anys -Zaplana en fou l'impulsor- els nostres centres educatius s'omplin de desenes de diaris afins al Partit Popular (El Mundo, ABC, La Razón i La Gaceta) i, escadusserament, per apaivagar l'escàndol,  El País i El Levante (només un dia a la setmana).

Facen vostés comptes sobre què costarà aquests enviaments periodístics amb els quals el Govern conservador del PP inunda, dia rere dia, els centres educatius valencians. Facen la multiplicació: més de mil centres de Primària i amb dos centenars llargs de Centres de Secundària per desenes de diaris al dia a cada centre escolar.

Amb aquest balafiament tendenciós que busca el proselitisme ideològic descarat i la complicitat informativa -el silenci interessat, sovint- de les empreses editores, ben bé podrien afrontar inversions educatives que ara són més necessàries que mai.

Hauran de vindre d'Europa per pegar-nos una bescollada, davant de tant de destarifo malbaratador?

Potser no caldria arribar a tant, bastaria que els Consells Escolars dels centres i els municipals manifestaren la seua més enèrgica protesta davant aquest abús inadmissible. Una altra opció fóra deixar-los davant la porta de la Conselleria. El problema és que col·lapsaríem l'Avinguda de Campanar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada