Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 10 de maig del 2012

EL DESEMBARCAMENT DEFINITIU

Per Carles Andrés, regidor

Com tinguérem ocasió d'explicar en el passat, els tripijocs en l'ombra de l'actual Oficial Major han donat resultat (per la passivitat còmplice de l'equip de govern, tot siga dit) amb el seu nomenament. Així, les peces d'aquest joc brut polític -sense la legitimitat democràtica de les urnes, per part d'aquest funcionari gris- han estat menejades, com sempre, és a dir, maldestrament i interessada, en perjudici, una vegada més, del poble d'Aldaia, que veu ara com fa i desfà a voluntat amb l'aquiescència de la màxima autoritat municipal -i la perplexitat dels seus palmeros: que passeu d'un canyaret a un sorregat per culpa d'aquest element.

De funcionari denostat al seu periple per diferents administracions (veure Internet/google), ara passa a ser el rei del mambo: Oficial Major, Tresorer i responsable d'Urbanisme (!). Ja ho hem dit en més d'una ocasió. No sols això, perquè ara, per tancar el cercle del control absolut de l'Ajuntament, només faltava envoltar-se de lleials col·laboradors per poder perpretar el seu somni d'alcalde en l'ombra o de Fallera Major -que no ho sé, perquè les persones ambicioses no tenen aturall.

Així, a setmanes del desembarcament del nou personal comissionat que ve de terres de la Ribera i de la Plana vinatera (què ha passat amb el xavalet de la Marina; s'ho ha repensat a última hora?), i que té per principal objectiu assegurar-se l'arraconament dels funcionaris municipals, el nostre grup municipal els declara no-benvinguts i vetlarà perquè els llocs que ocuparan es corresponguen amb la seua qualificació professional i grup d'ingrés a l'administració (per cert, una salutació cordial als funcionaris que, pel que sembla, ocupeu llocs que, per llei, no podeu ocupar. Ja en parlarem més endavant; se'ns acumula la faena.)

Total, per fer escacs al rei, va posant peons en Urbanisme, Secretaria i Agència Tributària. Amb tot, haurà de pensar millor les jugades perquè, en aquest univers pagà i pecador, embolcallat amb tanta virtut, la intenció se li veu a una hora lluny. Per cert, on és l'informe de compatibilitat?

Estem enllestint la petició a Presidència -també coneixes a algú allà, caram!- sobre la teua compatibilitat. Potser, en aquesta ocasió, no tindrà tanta sort com amb el col·legi de Secretaris i lletraferits -perquè els favors amb favors es paguen.

I a l'equip de govern: quan penseu defenestrar al calamar al·ludit, que vos està deixant la casa feta un nyap? Si hi queda trellat, restaureu la normalitat i, tots a l'una, a treballar pel poble. La resta són bufes de pato.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada