Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 31 de maig del 2012

SOLIDARITAT AMB ACYPSA

Volem manifestar des del nostre bloc la més sincera i compromesa solidaritat amb l'associació Acypsa d'Aldaia. Aquesta entitat atén des dels anys setanta persones amb discapacitat psíquica de diferents municipis de la comarca i realitza, des de la professionalitat més contrastada, una labor encomiable.

Ara, pels impagaments de la Conselleria de Benestar Social, o siga, de la Generalitat Valenciana, governada des de fa més de 16 anys pel PP, es veu en una situació de precarietat laboral extrema, amb una acumulació gravíssima de retards salarials i, amb la por que, si alça massa la veu per exigir els seus drets, les línies de subvenció públiques es tallaran de sobte.

Però això no passarà perquè la Generalitat no podrà tancar els ulls davant la situació ignomíniosa que es denuncia i, especialment, perquè l'oposició política responsable no ho consentirà (tot i que ho farem des des la modèstia, la bona voluntat i el treball incansable, perquè ens assistix la ferma convicció que, en aquesta guerra de fireta, han de guanyar els bons; que ja està bé!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada