Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 3 de maig del 2012

IRREGULARITAT URBANÍSTICA (II)

SP BERNER  i RAF IBÈRICA es burlen de l'Ajuntament d'Aldaia. A pesar de la resolució d'alcaldia de 18 d'abril de 2012 -com ja explicàrem i denunciàrem en una nota anterior-, que disposava la suspensió immediata de les obres en execució de tancat, explanació i terraplenat de les parcel·les ubicades en el PAI PP4 (al costat de Bonaire), atés que no comptaven amb la llicència municipal corresponent, han continuat les esmentades obres els darrers dies, com es pot observar en les fotografies adjuntes.

La parcel·la asfaltada i tancada amb un mur, que la iguala al perimetral de l'empresa SP BERNER, ha estat rematada amb una tela metàl·lica i afegida directament a les instal·lacions de la fàbrica -mitjançant l'eliminació del mur exterior. A més, s'ha utilitzat completament tota la seua superfície per a emmagatzemar palets amb saques de plàstic.

Quant a la resta de les parcel·les afectades, s'han estat descarregant viatges d'enderrocs, grava i terra, a fi d'elevar l'alçada dels camps i anivellar-ne la superfície, així com altres accions urbanístiques no contemplades en cap llicència municipal.







Aquest grup municipal ha fet saber als serveis tècnics d'urbanisme aquestes irregularitats perquè s'actue tal com contempla la llei en casos semblants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada