Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 10 de novembre del 2012

ALGUNES PREGUNTES SENSE RESPOSTES

Ací teniu algunes de les preguntes formulades -i altres que s'hi relacionen- pel nostre regidor al Ple d'octubre i  no foren contestades per l'Equip de Govern o ho foren de manera precària.

1. Sap el regidor d'Urbanisme que existeix una sentència del 2004 del Tribunal Superior de Justícia de la C.V. que denegava la possibilitat de construir unes naus en el PP4 (al costat de Bonaire) perquè s'ubicaven en un PAI encara per executar i que la seua construcció podia desincentivar la seua execució -entre altres raons jurídiques al·legades?

2. Sap el senyor regidor d'Urbanisme que totes les obres provisionals no són legalitzables i que pagar una multa no les fa legals?

3. Què està passant en els PAIs PP4 i en l'AM3 que s'estan fent obres provisionals sense tindre en consideració la sentència del 2004?

4. Per què l'AMPA del col·legi Mariano Serra ha cobrat 1300 euros en subvencions i la resta de centres escolars de la població només 1000? (aquesta sí la contestà la regidora d'Educació però no ens creiem que el Mariano Serra siga el centre educatiu amb més alumnat d'Aldaia ni que l'Ampa d'aquest centre tinga un projecte que sobrepasse en excel·lència i qualitat als dels altres centres).

5. Quan s'aprovaran els Estatuts de la Mancomunitat del Barri del Crist? (la contestà la regidora delegada amb ones intencions, però creiem que al PP i al PSOE no els convé tindre cap altre convidat en la referida Mancomunitat -i això que ja fa quasi un any que està redactat l'esborrany dels Estatuts)

6. Com està la situació de la carretera que havia de construir Primark-Bonaire- per ajustar-se al requisit que marcava la Conselleria de Comerç per autoritzar la seua posada en funcionament -des de maig i sense llicència d'obertura, val a dir? L'Ajuntament de Quart es coneix que hi està posant traves. (conclusió: no faran la carretera i aniran fent marxa)

7.Demanem informació sobre la sol·licitud de cessament de l'Oficial Major. Ningú, ni l'alcaldessa  ni l'Oficial Major respongueren. Tornarem a demanar explicacions al proper Ple.

8. Com ha quedat la reclamació de l'Ajuntament de Quart de Poblet dels milers d'euros que ens demanaven per endarreriments en pagaments per la part que els correspon del Bonaire? (off the record, ens contestaren que no s'havia fet res al respecte).

9. S'ha redactat el conveni que exigia l'EPSAR (Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals) per a connectar el l PAI PP4 al col·lector del Bonaire?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada