Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 3 de desembre del 2012

CRÒNICA DEL PLE DE NOVEMBRE (II)

Punt 12, Coneixement de resolucions de l'Alcaldia.

Preguntàrem sobre algunes resolucions:

-Hi ha hagut veïns que no han pogut fer la reclamació pels danys de la riuada del 28 de setembre per estar fora de termini (la circular del Ministeri donava un dia per fer la reclamació)? (no els consta eixa possibilitat i, asseguren, el termini era un poc més llarg; no sols un dia)

Quants terminals -mòbils- paga l'Ajuntament i a qui? (contestació: ho estudiarien)

- Quin tècnic redactà les resolucions de la renovació i millora del servei de la Centraleta de la Brigada d'Obres (també del Centre Matilde Salvador, de Serveis Socials, de la Piscina Coberta,)? per què no s'especifica sies tracta d'una renovació de contracte, de pròrroga o de contractació nova? S'ha fet a través de la Central de Compres de la Diputació? Per què no passà per comissió? (sense contestació)

-Per què cessà l'Oficial Major?(pregunta no contestada en l'anterior plenari ni en aquest)

-Podríeu explicar com la factura "suministro de cerradura candado derecha cromo" puja a 1.354,98 euros. (ho mirarien)

- Per què l'Ofical Major torna a la Tresoreria ocupant un lloc de treball diferent al seu (A.G.A.7), amb una assignació econòmica superior (1.1.3)? (sense contestació)

-Teniu constància que hi haja Falles locals que vulguen acollir-se el proper any a la subvenció per al condicionament i insonorització del local de l'associació? (sembla que dos)

- Què vol dir ser secretari d'entrada? (contesta el secretari que ell ho és i que són els qui ocupen la Secretaria en municipis entre 5.000 i 20.000 habitants)

- Cap la possibilitat d'assignar els descomptes per exercici de vaga dels empleats municipals a la partida de Serveis Socials? (sense resposta)

-On van a parar els vehicles que es declaren com a residus sòlids? (al desguàs o està mirant-se la possibilitat de reutilitzar-los en el Consistori)

(Continuarà)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada