Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 10 de febrer del 2013

PLE DE GENER (III)

Torn de precs i preguntes (hi incloem algunes que es feren a l'apartat de les resolucions d'alcaldia):


PREGUNTES:

Per què no es presentà una contraoferta de preus a l’Aigües de l’Horta quan envià la seua proposta de tarifes? (l’empresa, davant la queixa de la regidoria d'Urbanisme, la sol·licità per tindre-la en consideració). Per què no es féu? Perquè en la documentació de l’expedient no apareix cap proposta dels nostres tècnics. (resposta: l’Ajuntament, diu el regidor, ha iniciat el procediment de revisió de preus, però ignora si és competència d’ell o del Consorci d’Aigües de l’Horta –al qual pertanyem-.A més, acaba, això no té efecte en el preu final que paga el ciutadà)

Per què una ordre de tancament d’una sala de festes signada per l’alcaldessa l’onze de setembre de 2012, no s’ha dut a efecte encara? (Resolució 21/2013) Per què es dilata tant les notificacions (del 22 d’octubre) en una activitat perillosa –com s’ha pogut vore a Madrid- i les actuacions de control? És més, la seua activitat està duent-se a terme encara amb absoluta normalitat i impunitat (informes policials de 17 de novembre, 16 i 30 de desembre , i 1 de gener, el darrer).(sense resposta)

Per què s’ha canviat el secretari de l’empresa mixta Aldaia Pròxima? Ha estat una substitució, una vegada més, inesperada i sense previ avís –és a dir, una actuació indecorosa i desconsiderada- del secretari d’Aldaia Pròxima, un funcionari d’aquest Ajuntament, per un altre que (independentment d'haver denunciat el nostre regidor) increïblement compta amb la més absoluta confiança de l’alcaldessa a pesar d’haver provocat, probablement, un greu perjudici al Consistori en acumular càrrecs, al nostre entendre, incompatibles i que, en el cas de la tresoreria, pot provocar la més que presumible nul·litat administrativa de tots els actes de tresoreria en la via executiva –de març a agost del 2012: aproximadament 120.000 euros, més interessos, que caldrà tornar als afectats de recàrrecs o embargaments, i que després caldrà reclamar correctament, amb un perjuí econòmic més que probable per al Consistori. (resposta: no li costa a la senyora alcaldessa que s’haja actuat de la manera anòmala i desconsiderada que s’ha descrit i que estem mal informats. Respon el nostre regidor que està molt ben informat perquè ho sap per boca de la persona afectada i que li ho contà perquè ell li ho preguntà. La que no està ben informada és la senyora alcaldessa, conclou el nostre representant).

Pensen cobrar dietes els consellers d’Aldaia Pròxima a partir d’ara? (sense resposta)

Quants telèfons mòbils paga l’Ajuntament i a qui? (sense resposta)

Per  què no s’ha tingut en compte el nostre prec de mesos enrere en què sol·licitàvem que es reconsiderara de cara al futur la contractació de serveis de vigilància amb agents de seguretat en períodes extraordinaris d’horari especial de la Biblioteca? Déiem que era una imatge agressiva per a un centre cultural i, sobretot, era –és-  un servei més car que el que existia amb una auxiliar interina que ampliava horari i podia  mantindre el servei de préstec i assessorament a l’usuari. S’han pagat més de 2400 euros per un servei que podia haver resultat molt més econòmic. (sense resposta)

(pendent d’altres plens) Quin procediment s'ha seguit per a la contractació de la centraleta de la Piscina Coberta, de la de Serveis Socials al carrer Coladors, de la Brigada d'Obres i del Centre Matilde Salvador? No ens consta cap expedient de contractació, no sabem si s'ha fet la gestió a través de la central de compres de la Diputació ni tampoc sabem si és pròrroga d'un contracte anterior. (sense resposta)

Continuarà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada