Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 14 de febrer del 2013

PLE DE GENER (IV)


Més preguntes:

Com està la situació de les obres annexes a la subestació elèctrica que Iberdrola ha construït al Parc Empresarial -sense que l'agent urbanitzador del futur PAI en sabera res, per cert? (resposta: se li ha fet la consulta a la Conselleria i estan a l'espera de contestació).

 Sabeu ja per què el pany d'una porta costà 1.357 euros -com resa en una de les factures referides en una resolució esmentada el passat plenari? (resposta: en realitat era un sistema integral de tancament de les taquilles en la piscina coberta; no era un únic pany).

Com ja diguérem, en el pressupost del 2012, es parlava d'un Pla d'Inspecció de guals irregulars que havia de general 141.454 euros i que no ha generat ni un euro en ingressos. Aneu a incloure aquest Pla en els nous pressupostos? (resposta: efectivament no s'havia recaptat ni un euro per eixe concepte, per mancança de personal per a dur-ho a terme. I no saben si ho inclouran en el pressupost del 2013)

(Tornem a preguntar, com en altres plens) Es contempla en els pressupostos del 2013 l'assignació del 0,7% per a projectes de solidaritat internacional, tal com acordaren el 27 de setembre del 1994 per unanimitat tots els grups polítics municipals -PSOE; PP; EU i UV-.d'aleshores? Si no fos així, caldria anul·lar formalment eixe acord i, pel que sabem, no s'ha fet i, per tant, esteu obligats a  complir-lo. (sense resposta)


Ja està signat el conveni entre les empreses del PP4 (al costat del Bonaire) i l'Ajuntament d'Aldaia pels abocaments al nou col·lector, com obligava la Conselleria i l'EPSAR (Entitat Pública de Sanejamentd' Aigües Residuals) ja fa temps? (sense resposta)

Com ha quedat  la queixa dels gestors del Centre Bonaire sobre importants abocaments aliens al centre comercial, que sobrecarreguen les seues bombes d'elevació d'aigües en el seu col·lector, què pensa fer l'Ajuntament? Ja se sap d’on vénen eixos abocaments? Per què no es tapona eixe abocament il·legal per vore d’on prové? (resposta: fóra perillós taponar-ne l'eixida i que els tècnics estan desburgant d'on provenen els abocaments). 


PRECS:

Que se’ns informe regularment i per escrit del acords presos per la Mancomunitat de l’Horta Sud i de la Mancomunitat del Barri del Crist, tal com s'acordà temps enrere en comissió informativa. (sense resposta)

Que se’ns informe del Programa Anual d’Actuació d’Aldaia Pròxima per al 2013 i de les contractacions laborals que s’han fet.(sense resposta)


Preguem que es negue la possibilitat al Centre Comercial Bonaire l’obertura en diumenges i festius, tot acollint-se a les mesures liberalitzadores iniciades per altres ajuntaments com ara el de València.(l'alcaldessa diu que s'ha compromés davant ACODA -l'Associació de comerciants d'Aldaia- a informar negativament davant la Conselleria a la petició que des de fa temps ve fent el centre Bonaire d'obertura diumenges i festiu)


Preguem que es controlen si les activitats de ”Jocs de guerra” –pintball- que existeixen al terme municipal s’ajusten a llei (llicències i permisos previstos): ens en consten dos (al camí de Silla, prop de l’Alquerieta, al costat de Xirivella; i al camí del Coscollar, en passar el parc de les Encreullades.)(resposta: el de les Encreullades té tots els permisos i el de l'Alquerieta ha estat clausurat o n'està en procés)

Tot seguit s'inicià el tradicional torn de paraula entre el públic assistent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada