Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 11 de febrer del 2013

UN NOU COMPROMÍS

Com bé sap la societat valenciana, des de fa un temps, la coalició electoral Compromís (formada pel Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del País Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista del País Valencià) ha mirat d'obrir-se a noves formes de fer política, des de la base, des de la participació i des de la responsabilitat social d'afrontar nous reptes polítics.

Sabem que ha arribat l'hora de fer un pas endavant i animar els nostres conciutadans i conciutadanes d'adscripció progressista, valencianista o ecologista, a participar activament en la construcció d'un nou espai polític municipal encoratjador per al nostre poble, tan necessitat a hores d'ara d'un estímul polític compromés amb els joves, les dones, els desfavorits, les minories, els emprenedors, els desocupats, els discapacitats i un llarg etcètera de col·lectius que, sembla, han quedat al marge de tota esperança.

I aquest dèficit que la nova formació Compromís, que tot just constituirem en breu, mira de corregir només podrà fer-se realitat a Aldaia si podem comptar amb tu, amb la teua adhesió i la teua participació activa. No caldrà recordar aquell aforisme famós de Fuster que deia que la política que no fem nosaltres, alguns -els de sempre- la faran contra nosaltres, I ací no es tracta de construir l'alternativa des de la confrontació sinó des de la convicció de comptar amb un projecte diferent -més solidari, més imaginatiu, més valent, més trasparent, més democràtic, en suma- que naix amb una inqüestionable vocació de govern -sense pors ni complexos.

Estem sobradament preparats per gestionar el futur polític del nostre poble. Però, volem comptar amb tu, perquè, sense tu, sense la teua il·lusió i ganes de transformar la nostra societat, el camí es farà més difícil i intransitable. Entre tots i totes, el nostre somni polític serà realitat molt més aviat del que ens pensem. Nosaltres n'estem convençuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada