Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 11 d’abril del 2013

PLE DE MARÇ (IV)

Precs i preguntes:

1. Voldríem que ens informàreu si ja sabeu com es distribueixen els 90.000 euros pressupostats per l'empresa mixta Aldaia Pròxima per a pagar la gerència i les coordinacions, i si cobraran dietes els consellers i el nou secretari -actual tresorer de l'Ajuntament. (contesta el regidor d'esports, que no és conseller de l'empresa, sense concretar res).

2.Què està fent l'Ajuntament per tal de reclamar a l'empresa BIGECO que es faça càrrec de les indemnitzacions derivades d'una sentència desfavorable al consistori (75.368,33 euros). En un escrit de 30 de juliol de 2007 diu l'empresa BIGECO S.A 

"manifestamos que en nuestra condición de agentes urbanizadores del Sector 3 nos haremos cargo de las consecuencias indemnizatorias derivadas de la sentencia"

Han passat tres mesos, s'han pagat les indemnitzacions que marcava la sentència al·ludida i l'Ajuntament encara no ha reclamat a l'empresa que complisca el seu compromís. En el seu descàrrec la senyora alcaldessa diu que eixe paper que obliga a l'empresa no té, al seu entendre, massa força jurídica. Nosaltres, siga com siga, reclamem que es faça sense més dilació la gestió per recuperar les indemnitzacions pagades.

3.Volem saber si ja està precintada la sala de festes del Camí de les Encreullades, que tenia ordre de tancament de l'11 de setembre de 2012 i el passat gener de 2013 encara estava funcionant. Se'ns diu que una cosa són les instal·lacions cobertes del recinte i una altra, la part exterior. I que les anomalies estan en fase de correcció i, per tant, de legalització.

4.La comunitat de regants del Rollet d'Aldaia sol·licita als responsables municipals que inste els propietaris o els usuaris dels Horts d'Oci a pagar el sequiatge, atés que no estan exempts de fer-ho.(No ho sabien)

5. Preguem que es facen públics com més aviat millor els horaris especials de la Biblioteca municipal de cara als exàmens universitaris de maig, com cada any. A més, reiterem la nostra petició que l'horari extraordinari el cobrisca una professional especialitzada -que permetria el préstec, la consulta i l'assessorament- i no un guàrdia de seguretat: imatge agressiva i operativament nul·la per a un usuari de la biblioteca. (Encara és prompte, diuen)

6. Sol.licitar a ADIF que netege les vies del tren, especialment pel seu pas per davall la passarel·la del poliesportiu, ja que estan molt brutes, amb residus fins i tot d'electrodomèstics, i amb molta vegetació descontrolada. La imatge que dóna és deplorable.(Prenen nota)

7. Volem saber si l'Ajuntament està cobrant la publicitat que figura en el cronòmetre de la piscina coberta i la lona penjada en un dels laterals exteriors de la pista de pàdel que publicita una escola del mateix esport. (No en saben res)

8. Quants telèfons està pagant l'Ajuntament? Se'ns respon que 61 línies (abans 93): 39 línies mòbils, 14 enllaços i centraletes, 6 alarmes i 2 USB.

9. Sabedors que avui és l'últim ple de la senyora Interventora, Maria Dolores Miralles, volem donar-li públicament les gràcies per la seua labor en aquest Ajuntament i manifestar el nostre reconeixement a la seua professionalitat i valentia en l'exercici de les seues funcions.

10. Que l'informatiu municipal (El nostre Poble) deixe de ser un autobombo del PP local i que permeta l'aparició de l'oposició en les seues pàgines (traure'n les fotos ja seria la repera, ironitzàvem), així com la presència del moviment associatiu d'Aldaia.(sense resposta)

11. El poble està brut. Al carrer Conca, la part d'Aldaia està significativament més bruta que la d'Alaquàs. (L'equip de govern diu que no és així. Nosaltres insistim que, tot i pagar més que abans al municipi hi ha més brutícia i abandó que mai. La ciutadania ho percep així).

12. Pregue que el model d'instància que hi ha disponible a la Piscina Coberta siga autocopiatiu -no una mera i ridícula fotocòpia descentrada- i que les instàncies fetes amb anterioritat siguen contestades, com és el cas d'algunes d'antigues presentades pel meu grup. 

13. Respecte del col·lector del Camí de la Lloma, volíem preguntar si s'havia signat ja el conveni que l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) obligava a l'Ajuntament a suscriure, abans de connectar el col·lector a la xarxa (que conduirà l'aigua residual a la depuradora de Quart-Benàger), tal com recollia l'acord sobre la Homologació i Pla Parcial del Sector PP4 -junt a Bonaire-, de 20 d'abril de 2007. Textualment diu:

"Amb anterioritat a l'execució de la connexió, s'haurà d'ingressar a l'Entitat de sanejament la quantitat de 759.840 euros (ara en serien més) i, per fer-ho, s'haurà de signar un conveni entre l'esmentada entitat i l'Ajuntament d'Aldaia" 

(i signa aquest document un alt  funcionari d'Aldaia, vinculat fins fa uns mesos a l'àrea d'urbanisme i, per tant, que era o havia de ser sabedor de les condicions que havia de complir l'esmentada infrastructura hídrica i, pel que diu el regidor responsable, no s'han respectat. És més, assegura que el nostre Ajuntament no pagarà ni un sol euro per eixe concepte i que ignora si està en funcionament. Se li insisteix en la pregunta de si pensa incomplir un compormís contret amb la Conselleria. (Sense resposta)

Seguirà demà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada