Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 de setembre del 2013

COMIAT DEL REGIDOR

per Carles Andrés, ex-regidor portaveu del Grup Municipal Bloc-Els Verds d'Aldaia a l'Ajuntament.

Aquesta vesprada el plenari de l'Ajuntament d'Aldaia ha fet efectiva la meua renúncia com a regidor en el consistori. Amb aquesta dimissió es compleix el pacte electoral que el Bloc-Compromís signà amb els Verds del País Valencià en les passades eleccions de maig del 2011.

La meua dedicació política municipal ha estat sempre la de complir amb treball, esforç i honradesa els deures que, com a representant de quasi mil ciutadans i ciutadanes d'Aldaia, contraguí en les passades eleccions. La meua guia, val a dir, i la de la coalició que he representat fins ara ha estat en tot moment l'interés general i, des del respecte a totes les altres ideolgies democràtiques, els principis ideològics valencianistes, ecologistes i progressistes que han inspirat i inspiren el meu compromís polític amb la ciutadania.

Com tot ésser humà, comet errades i tinc encerts. Espere, sincerament, que els encerts hagen superar els erros (molts d'ells atribuïbles a la meua inexperiència o a la temeritat que acompanya normalment els qui s'apassionen en excés amb allò que fan). Des d'ací demane sincerament disculpes als qui la meua actuació política haja defraudat. En el meu ànim sempre ha estat la idea de treballar incansablement pel meu poble, per l'orgull de pertànyer a la institució municipal i per dignificar, des de la modèstia del meu càrrec en l'oposició, la pràctica política, tan denostada sovint -tan complicada sempre.

La nova regidora dels Verds d'Aldaia, Lupe Múrcia, compta amb tot el meu suport. De manera que les línies de treball obertes durant aquests dos anys resten obertes i en ebullició -per dir-ho gràficament. No cal dir que hem de seguir treballant per seguir comptant amb la confiança dels veïns i veïnes d'Aldaia que fa dos anys ens donaren el seu suport electoral; i que cada vegada, vulguen o no, en són més.

En fi: un breu parèntesi en la llarga i sinuosa travessia del desert. Però, cregue-me, no defallirem un moment. Per vosaltres, per nosaltres; pel futur de tots plegats..

No patiu, la lluita continua.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada