Total de visualitzacions de pàgina:

dimecres, 15 de febrer del 2012

UNA BARBARITAT MÉS

El Grup Municipal Bloc-Verds d'Aldaia, Coalició Municipal Compromís, vol manifestar la seua més enèrgica repulsa pel tancament d'Aldaia Ràdio i el despatxament dels quatre professionals que hi treballaven. Estem convençuts que aquesta mesura dràstica no respon a criteris econòmics -com queda ben palés en la nota de premsa publicada ahir pel nostre regidor, Carles Andrés-, sinó a raons clarament polítiques i a una voluntat clara de callar la dissidència i la pluralitat informativa. Ens solidaritzem, doncs, amb els professionals de la ràdio que han estat despatxats i amb tota l'audiència, que s'ha quedat sense un servei públic cabdal en un marc democràtic, modern i participatiu.

En el sentit descrit, lamentem profundament també l'arbitrarietat d'aquest tancament laboral i  condemem, igualment, l'atemptat al dret fonamental dels veïns i veInes d'Aldaia de ser informats per les seues institucions, tot destacant que, amb aquesta acció radical es trenca, de sobte i injustificadament, al nostre entendre, una brillant trajectòria de més de deu anys d'informació i de participació ciutadana.

Finalment, cal dir que la nostra coalició recolzarà, en solitari o conjuntament amb les altres forces polítiques de l'oposició, qualsevol iniciativa local que denuncie aquest abús i que treballe per restablir la normalitat tot just alterada per una decisió política incomprensible i desproporcionada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada